Appartement Alay
Geef uw mening

Appartement Alay

Nieuw binnen het aanbod van Vaya, het zeer comfortabele appartementencomplex Alay. De modern ingerichte appartementen bevinden zich op nog geen 200 meter afstand van het heerlijke zandstrand van Benalmádena. In de directe

omgeving zijn winkeltjes, een supermarkt en gezellige restaurantjes. Alles is binnen handbereik! Geniet hier van je welverdiende vakantie tegen een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding!

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen Goedkope reizen boeken naar Spanje aanbiedingen voor in Benalmadena, Andalusië, Spanje. Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (2)
  • Foto's (2)
Nieuw binnen het aanbod van Sunweb, het zeer comfortabele appartementencomplex Alay. De modern ingerichte appartementen bevinden zich op nog geen 200 meter afstand van het heerlijke zandstrand van Benalmádena. In de directe omgeving zijn winkeltjes, een supermarkt en gezellige restaurantjes. Alles is binnen handbereik! Geniet hier van uw welverdiende vakantie tegen een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding!
Nieuw binnen het aanbod van Vaya, het zeer comfortabele appartementencomplex Alay. De modern ingerichte appartementen bevinden zich op nog geen 200 meter afstand van het heerlijke zandstrand van Benalmádena. In de directe omgeving zijn winkeltjes, een supermarkt en gezellige restaurantjes. Alles is binnen handbereik! Geniet hier van je welverdiende vakantie tegen een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding!
Uw zomervakantie in Appartement Alay, Bron:
Uw Goedkope reizen boeken naar Spanje in Appartement Alay (Bron: vaya)
  • Appartement Alay
  • Appartement Alay