Appartement Benal Beach
Geef uw mening

Appartement Benal Beach

Een prachtig groot zwembad met glijbanen... Wil wil dat nou niet op z'n vakantie? Benal Beach is een verzorgd en eenvoudig appartementencomplex aan het einde van de boulevard in Benalmádena. Vanuit uw

kamer heeft u een prachtig uitzicht over het landschap of de zee. Voor de ultieme ontspanning kunt u gebruikmaken van het wellnesscenter en wilt u 's ochtends lekker verse broodjes halen dan is er een mini supermarkt in het complex!

Lees meer over deze accommodatie

2 aanbiedingen voor Appartement Benal Beach in Benalmadena, Spanje

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
SunwebZie site aanbieder€ 354,00vrije keuze
VayaZie site aanbieder€ 360,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (2)
  • Foto's (2)
Een prachtig groot zwembad met glijbanen... Wil wil dat nou niet op z'n vakantie? Benal Beach is een verzorgd en eenvoudig appartementencomplex aan het einde van de boulevard in Benalmádena. Vanuit uw kamer heeft u een prachtig uitzicht over het landschap of de zee. Voor de ultieme ontspanning kunt u gebruikmaken van het wellnesscenter en wilt u 's ochtends lekker verse broodjes halen dan is er een mini supermarkt in het complex!
 Lees meer bij Sunweb
Benal Beach is een verzorgd en eenvoudig appartementencomplex aan het einde van de gezellige boulevard. Ben je een echte waterrat? Dan beleef je vast veel plezier in het mooie zwembad en op de vele glijbanen! Hierna kun je heerlijk bijkomen in het welnesscenter en 's ochtends verwen je jezelf met lekkere verse broodjes uit de minisupermarkt op het complex!
 Lees meer bij Vaya
Uw zomervakantie in Appartement Benal Beach, Bron:
Uw Goedkope reizen boeken naar Spanje in Appartement Benal Beach (Bron: sunweb)
  • Appartement Benal Beach
  • Appartement Benal Beach