Appartement LOS BUNGALOW
Geef uw mening

Appartement LOS BUNGALOW

LocatieAppartementen Los Bungalow liggen aan de rand van het dorp Jķzcar. Deze plaats ligt op 60 km ten westen van MŠlaga. Jķzcar is een klein dorp in het groene heuvelachtige landschap van

AndalusiŽ. Er zijn twee restaurants in Juzcar. De rivier de Genal waar u kunt zwemmen en kanoŽn, stroomt op 1 km afstand. Het bijzondere Ronda op slechts 20 km mag u zeker niet missen! Deze oude stad is gebouwd aan de rand van een zeer steile diepe kloof, heel bijzonder! Appartementen Los Bungalow bestaat uit 5 appartementen in totaal. Type A zijn studio's en type B heeft een half open slaapkamer. Vanaf uw terras en het gemeenschappelijke zwembad (met ligstoelen) kijkt u uit op het dorp en de bergen. Appartementen Los Bungalow zijn uitstekend geschikt voor een vakantie met meerdere stellen.Uw woning type A, 2 pers., 30 m≤. Woonkamer met eethoek, zithoek, breedbeeld-ktv, houtkachel en 2 ťťnpers. bedden. Half open keuken met 2 gaspitten en koffiezetapparaat (percolator). Badkamer met douche, wastafel en toilet. Eigen tuinmeubels op gedeeld terras.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Appartement LOS BUNGALOW in Juzcar, Spanje

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
HappyhomenlZie site aanbieder€ 290,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
LocatieAppartementen Los Bungalow liggen aan de rand van het dorp Jķzcar. Deze plaats ligt op 60 km ten westen van MŠlaga. Jķzcar is een klein dorp in het groene heuvelachtige landschap van AndalusiŽ. Er zijn twee restaurants in Juzcar. De rivier de Genal waar u kunt zwemmen en kanoŽn, stroomt op 1 km afstand. Het bijzondere Ronda op slechts 20 km mag u zeker niet missen! Deze oude stad is gebouwd aan de rand van een zeer steile diepe kloof, heel bijzonder! Appartementen Los Bungalow bestaat uit 5 appartementen in totaal. Type A zijn studio's en type B heeft een half open slaapkamer. Vanaf uw terras en het gemeenschappelijke zwembad (met ligstoelen) kijkt u uit op het dorp en de bergen. Appartementen Los Bungalow zijn uitstekend geschikt voor een vakantie met meerdere stellen.Uw woning type A, 2 pers., 30 m≤. Woonkamer met eethoek, zithoek, breedbeeld-ktv, houtkachel en 2 ťťnpers. bedden. Half open keuken met 2 gaspitten en koffiezetapparaat (percolator). Badkamer met douche, wastafel en toilet. Eigen tuinmeubels op gedeeld terras.
 Lees meer bij Happyhomenl
Uw zomervakantie in Appartement LOS BUNGALOW, Bron:
Uw Goedkope reizen boeken naar Spanje in Appartement LOS BUNGALOW (Bron: happyhomenl)
  • Appartement LOS BUNGALOW