Bungalow Cabopino
Geef uw mening

Bungalow Cabopino

Deze bungalow is gelegen op vakantiepark 'Cabopino' en ligt op slechts 200 meter van de mooie zandstranden van de Costa del Sol. Het vakantiepark is omgeven door prachtige pijnboombossen en direct naast

het park ligt een groot golfterrein. Het park zelf beschikt over vele faciliteiten zoals twee zwembaden. Een zwembad is overdekt en verwarmd, zodat u het gehele jaar kunt zwemmen. De camping heeft daarnaast een restaurant, bar, internetcafe, winkeltje en een wasserette. Ook aan de sportievelingen is gedacht, zij kunnen zich uitleven op het voetbalveld, beachvolleybalveld of op een klimtoren. Voor de kleintjes is er een speltuin aanwezig op het park. Daarnaast is er het gehele jaar een animatieteam aanwezig.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen Goedkope reizen boeken naar Spanje aanbiedingen voor in Marbella, AndalusiŽ, Spanje. Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Deze bungalow is gelegen op vakantiepark 'Cabopino' en ligt op slechts 200 meter van de mooie zandstranden van de Costa del Sol. Het vakantiepark is omgeven door prachtige pijnboombossen en direct naast het park ligt een groot golfterrein. Het park zelf beschikt over vele faciliteiten zoals twee zwembaden. Een zwembad is overdekt en verwarmd, zodat u het gehele jaar kunt zwemmen. De camping heeft daarnaast een restaurant, bar, internetcafe, winkeltje en een wasserette. Ook aan de sportievelingen is gedacht, zij kunnen zich uitleven op het voetbalveld, beachvolleybalveld of op een klimtoren. Voor de kleintjes is er een speltuin aanwezig op het park. Daarnaast is er het gehele jaar een animatieteam aanwezig.
Uw zomervakantie in Bungalow Cabopino, Bron:
Uw Goedkope reizen boeken naar Spanje in Bungalow Cabopino (Bron: bungalownet)
  • Bungalow Cabopino