Appartement ALAMAR
Geef uw mening

Appartement ALAMAR

LocatieAppartement Alamar ligt op 300 m van het strand in Nerja. Dit gezellige stadje aan de Costa del Sol ligt 60 km ten oosten van Málaga. Het heeft een uitzonderlijk klimaat, waardoor

het ook in de winter goed vertoeven is. De grotten van Nerja zijn een beroemde trekpleister en zeker de moeite waard. Mocht u nog een woordje Spaans willen leren is Nerja een uitstekende plek, er zijn hier verscheidene talenscholen. Er zijn volop toeristische voorzieningen en vanaf het Balcón de Europa heeft u een indrukwekkend uitzicht. Nerja beschikt over diverse stranden, Burriana Playa is het grootste zandstrand met leuke strandbarretjes en een promenade. Er is een zwembad op 300 m aanwezig welke u deelt met andere bewoners in de urbanisatie. Het appartement ligt op de 3e etage (trappen), u heeft geen bovenburen en daardoor veel privacy. Er is airconditioning in een slaapkamer en in de woonkamer. Appartement Alamar is verzorgd en luxe ingericht, heeft verschillende niveaus en vanaf het ruime zonneterras met pergola heeft u een schitterend weids uitzicht op het strand en de zee. Ook is er nog een kleiner tweede zonneterras.Uw woning 140 m². Entree. Een paar treden naar beneden: slaapkamer met 2 éénpers. bedden, badkamer met bad/douche, wastafel en toilet. Via een trap omhoog komt u in de ruime woonkamer met zithoek, eettafel, satelliet-ktv, dvd, muziekinstallatie en open haard. Keuken met 4 elektrische kookplaten, koffiezetapparaat, oven en wasmachine. 2e, 3e en 4e Slaapkamer met elk 2 éénpers. bedden. 2e Badkamer met douche/badcombinatie, wastafel, bidet en toilet. Apart toilet. U heeft een groot terras van 70 m² met meubilair.Extra'sAirconditioning aanwezig. Gemeenschappelijk zwembad. Ruim zonneterras.BijzonderhedenNa een behoorlijk klim van drie trappen heeft u een wijds uitzicht en is de klim het meer dan waard.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Appartement ALAMAR in Nerja, Spanje

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
HappyhomenlZie site aanbieder€ 564,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
LocatieAppartement Alamar ligt op 300 m van het strand in Nerja. Dit gezellige stadje aan de Costa del Sol ligt 60 km ten oosten van Málaga. Het heeft een uitzonderlijk klimaat, waardoor het ook in de winter goed vertoeven is. De grotten van Nerja zijn een beroemde trekpleister en zeker de moeite waard. Mocht u nog een woordje Spaans willen leren is Nerja een uitstekende plek, er zijn hier verscheidene talenscholen. Er zijn volop toeristische voorzieningen en vanaf het Balcón de Europa heeft u een indrukwekkend uitzicht. Nerja beschikt over diverse stranden, Burriana Playa is het grootste zandstrand met leuke strandbarretjes en een promenade. Er is een zwembad op 300 m aanwezig welke u deelt met andere bewoners in de urbanisatie. Het appartement ligt op de 3e etage (trappen), u heeft geen bovenburen en daardoor veel privacy. Er is airconditioning in een slaapkamer en in de woonkamer. Appartement Alamar is verzorgd en luxe ingericht, heeft verschillende niveaus en vanaf het ruime zonneterras met pergola heeft u een schitterend weids uitzicht op het strand en de zee. Ook is er nog een kleiner tweede zonneterras.Uw woning 140 m². Entree. Een paar treden naar beneden: slaapkamer met 2 éénpers. bedden, badkamer met bad/douche, wastafel en toilet. Via een trap omhoog komt u in de ruime woonkamer met zithoek, eettafel, satelliet-ktv, dvd, muziekinstallatie en open haard. Keuken met 4 elektrische kookplaten, koffiezetapparaat, oven en wasmachine. 2e, 3e en 4e Slaapkamer met elk 2 éénpers. bedden. 2e Badkamer met douche/badcombinatie, wastafel, bidet en toilet. Apart toilet. U heeft een groot terras van 70 m² met meubilair.Extra'sAirconditioning aanwezig. Gemeenschappelijk zwembad. Ruim zonneterras.BijzonderhedenNa een behoorlijk klim van drie trappen heeft u een wijds uitzicht en is de klim het meer dan waard.
 Lees meer bij Happyhomenl
Uw zomervakantie in Appartement ALAMAR, Bron:
Uw Goedkope reizen boeken naar Spanje in Appartement ALAMAR (Bron: happyhomenl)
  • Appartement ALAMAR