Appartement  LADERA DEL MAR
Geef uw mening

Appartement LADERA DEL MAR

LocatieAppartement Ladera del Mar bevindt zich op een heuvel in Nerja op 500 m van het strand en op 2 km van het oude centrum. Nerja is een bekend stadje aan de

Costa del Sol, 60 km ten oosten van Málaga. Het is spectaculair gelegen tussen de zee en de bergen. Dit witte stadje met smalle kronkelende straten bruist tegenwoordig. De diverse stranden, vele restaurants, barretjes en winkeltjes maken dit een unieke plek om uw vakantie te vieren aan de Costa del Sol. Vanaf het Balcón de Europa heeft u een schitterend uitzicht over de Middellandse Zee. Ladera del Mar is een woning met veel privacy en een groot deels overdekt terras. Vanaf dit terras heeft u een schitterend uitzicht op de zee. Op 400 m (via trappen) ligt het gemeenschappelijke zwembad van de urbanisatie. Appartement Ladera del Mar heeft veel licht, is rustig gelegen en is verzorgd ingericht.Uw woning 80 m². Ruime lichte woonkamer met zithoek, eettafel en satelliet-ktv met Nederlandstalige zender (BVN). Keuken met 4 kookplaten, koffiezetapparaat, oven en magnetron. 2 Slaapkamers met elk 2 éénpers. bedden. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Terras van 30 m² met meubilair.Extra'sWasmachine aanwezig.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Appartement LADERA DEL MAR in Nerja, Spanje

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
HappyhomenlZie site aanbieder€ 403,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
LocatieAppartement Ladera del Mar bevindt zich op een heuvel in Nerja op 500 m van het strand en op 2 km van het oude centrum. Nerja is een bekend stadje aan de Costa del Sol, 60 km ten oosten van Málaga. Het is spectaculair gelegen tussen de zee en de bergen. Dit witte stadje met smalle kronkelende straten bruist tegenwoordig. De diverse stranden, vele restaurants, barretjes en winkeltjes maken dit een unieke plek om uw vakantie te vieren aan de Costa del Sol. Vanaf het Balcón de Europa heeft u een schitterend uitzicht over de Middellandse Zee. Ladera del Mar is een woning met veel privacy en een groot deels overdekt terras. Vanaf dit terras heeft u een schitterend uitzicht op de zee. Op 400 m (via trappen) ligt het gemeenschappelijke zwembad van de urbanisatie. Appartement Ladera del Mar heeft veel licht, is rustig gelegen en is verzorgd ingericht.Uw woning 80 m². Ruime lichte woonkamer met zithoek, eettafel en satelliet-ktv met Nederlandstalige zender (BVN). Keuken met 4 kookplaten, koffiezetapparaat, oven en magnetron. 2 Slaapkamers met elk 2 éénpers. bedden. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Terras van 30 m² met meubilair.Extra'sWasmachine aanwezig.
 Lees meer bij Happyhomenl
Uw zomervakantie in Appartement  LADERA DEL MAR, Bron:
Uw Goedkope reizen boeken naar Spanje in Appartement LADERA DEL MAR (Bron: happyhomenl)
  • Appartement  LADERA DEL MAR