Hotel El Horcajo
Geef uw mening

Hotel El Horcajo

Het was een warme augustusmaand, de eerste keer dat ik Hotel El Horcajo bezocht. Dat wordt zo veel mogelijk relaxen en zo min mogelijk bewegen, dacht ik van tevoren. Ik kon me

niet voorstellen dat de warme Zuid-Spaanse zon het zou toelaten dat ik ook maar iets zou ondernemen. Maar ik had me vergist. Want wie in Hotel El Horcajo verblijft, maakt kennis met een andere kant van Spanje dan alleen maar zee en het strand. De charmante cortijo ligt middenin ťťn van de mooiste natuurgebieden van AndalusiŽ: Nationaal Park Sierra de Grazalema. Vanuit je hotelkamer stap je zů het park in, waar je urenlange wandel- of mountainbike tochten kunt maken. In de week dat ik er was, heb ik elke dag iets nieuws ontdekt. Vroeg op de dag of bij het vallen van de avond, dat wel. Tussendoor vermaakte ik me uitstekend bij het hotel, waar je ook als je niets wilt ondernemen, kunt genieten van de omliggende ongerepte natuur. Liggend op m?n stretcher bij het zwembad vlogen bijzondere vogelsoorten zomaar voorbij en hoorde ik in de verte de geluiden van de kippen die nog steeds gehouden worden op het landgoed. Je eitje bij het ontbijt is dan ook gegarandeerd vers, evenals de andere ingrediŽnten waarmee ze in het restaurant de heerlijkste gerechten bereiden. Al met al is Hotel El Horcajo de ideale uitvalsbasis voor levensgenieters zoals ik die de landelijke kant van Spanje willen ontdekken.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Hotel El Horcajo in Ronda, Spanje

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
Eliza-was-hereZie site aanbieder€ 390,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Het was een warme augustusmaand, de eerste keer dat ik Hotel El Horcajo bezocht. Dat wordt zo veel mogelijk relaxen en zo min mogelijk bewegen, dacht ik van tevoren. Ik kon me niet voorstellen dat de warme Zuid-Spaanse zon het zou toelaten dat ik ook maar iets zou ondernemen. Maar ik had me vergist. Want wie in Hotel El Horcajo verblijft, maakt kennis met een andere kant van Spanje dan alleen maar zee en het strand. De charmante cortijo ligt middenin ťťn van de mooiste natuurgebieden van AndalusiŽ: Nationaal Park Sierra de Grazalema. Vanuit je hotelkamer stap je zů het park in, waar je urenlange wandel- of mountainbike tochten kunt maken. In de week dat ik er was, heb ik elke dag iets nieuws ontdekt. Vroeg op de dag of bij het vallen van de avond, dat wel. Tussendoor vermaakte ik me uitstekend bij het hotel, waar je ook als je niets wilt ondernemen, kunt genieten van de omliggende ongerepte natuur. Liggend op m?n stretcher bij het zwembad vlogen bijzondere vogelsoorten zomaar voorbij en hoorde ik in de verte de geluiden van de kippen die nog steeds gehouden worden op het landgoed. Je eitje bij het ontbijt is dan ook gegarandeerd vers, evenals de andere ingrediŽnten waarmee ze in het restaurant de heerlijkste gerechten bereiden. Al met al is Hotel El Horcajo de ideale uitvalsbasis voor levensgenieters zoals ik die de landelijke kant van Spanje willen ontdekken.
 Lees meer bij Eliza-was-here
Uw zomervakantie in Hotel El Horcajo, Bron:
Uw Goedkope reizen boeken naar Spanje in Hotel El Horcajo (Bron: eliza-was-here)
  • Hotel El Horcajo