Villa ANGELINO
Geef uw mening

Villa ANGELINO

LocatieVilla Angelino ligt op 700 m van het centrum van het bergdorp Sayalonga, een kleine plaats in het Andalusisch landschap. De villa ligt op 6 km van de kust "Algarrobo Costa", op

44 km van de stad Málaga en slechts op 25 km van Nerja. Villa Angelino is een regelrechte aanrader, de klantenbeoordelingen spreken voor zich. In de omgeving zijn diverse schilderachtige witte bergdorpjes. Ook de badplaats Torrox is makkelijk te bereiken waar u door de bloemrijke smalle straatjes kunt slenteren. Voor wat verkoeling bent u snel op het strand. Het is een lichte, ruime woning, rustig gelegen met volledige privacy. Het interieur is met zorg ingericht door de eigenaresse. Rondom de vakantiewoning staat avocado bomen, olijfbomen en fruitbomen. Ook staan er mispel fruitbomen, of in het Spaans nisperos, in de tuin. Dit is een vrucht die slechts regionaal voorkomt, maar wel erg lekker is. Vanaf deze villa met zwembad heeft u een schitterend uitzicht over het berglandschap.Uw woning 140 m². Woonkamer met zithoek, open haard, eettafel en ktv met DVD speler. Open keuken met 4 kookplaten en magnetron. B.G.: slaapkamer met 1 tweepers.bed; 2e slaapkamer met 2 éénpers. bedden en een badkamer met bad, wastafel en toilet. 1e Etage: 3e slaapkamer met 1 tweepers.bed; 4e slaapkamer met 2 éénpers. bedden en een badkamer met douche, wastafel en toilet. Toegang tot het dakterras.Extra'sTerras met privé-zwembad van 4 bij 7m (28 m²) en u beschikt over een wasmachine. Badlinnen is aanwezig.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Villa ANGELINO in Sayalonga, Spanje

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
HappyhomenlZie site aanbieder€ 745,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
LocatieVilla Angelino ligt op 700 m van het centrum van het bergdorp Sayalonga, een kleine plaats in het Andalusisch landschap. De villa ligt op 6 km van de kust "Algarrobo Costa", op 44 km van de stad Málaga en slechts op 25 km van Nerja. Villa Angelino is een regelrechte aanrader, de klantenbeoordelingen spreken voor zich. In de omgeving zijn diverse schilderachtige witte bergdorpjes. Ook de badplaats Torrox is makkelijk te bereiken waar u door de bloemrijke smalle straatjes kunt slenteren. Voor wat verkoeling bent u snel op het strand. Het is een lichte, ruime woning, rustig gelegen met volledige privacy. Het interieur is met zorg ingericht door de eigenaresse. Rondom de vakantiewoning staat avocado bomen, olijfbomen en fruitbomen. Ook staan er mispel fruitbomen, of in het Spaans nisperos, in de tuin. Dit is een vrucht die slechts regionaal voorkomt, maar wel erg lekker is. Vanaf deze villa met zwembad heeft u een schitterend uitzicht over het berglandschap.Uw woning 140 m². Woonkamer met zithoek, open haard, eettafel en ktv met DVD speler. Open keuken met 4 kookplaten en magnetron. B.G.: slaapkamer met 1 tweepers.bed; 2e slaapkamer met 2 éénpers. bedden en een badkamer met bad, wastafel en toilet. 1e Etage: 3e slaapkamer met 1 tweepers.bed; 4e slaapkamer met 2 éénpers. bedden en een badkamer met douche, wastafel en toilet. Toegang tot het dakterras.Extra'sTerras met privé-zwembad van 4 bij 7m (28 m²) en u beschikt over een wasmachine. Badlinnen is aanwezig.
 Lees meer bij Happyhomenl
Uw zomervakantie in Villa ANGELINO, Bron:
Uw Goedkope reizen boeken naar Spanje in Villa ANGELINO (Bron: happyhomenl)
  • Villa ANGELINO