Appartement La Baranda
Geef uw mening

Appartement La Baranda

Al meer dan 20 jaar is Appartementencomplex La Baranda een bekend en geliefd vakantieoord, geheel in Andalusische stijl gebouwd en fraai van opzet. Deels uitgevoerd in twee en drie woonlagen. Er heerst

een gemoedelijke en ongedwongen sfeer.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen Goedkope reizen boeken naar Spanje aanbiedingen voor in Torremolinos, AndalusiŽ, Spanje. Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (3)
  • Foto's (3)
Gezellige appartementen in Andalusische stijl met een ongedwongen sfeer. Het complex heeft gratis wifi en de appartementen beschikken over o.a. tv met Nederlandse zenders. In de wijk Montemar in Torremolinos, met het gezellige Carihuela o...
Al meer dan 20 jaar is Appartementencomplex La Baranda een bekend en geliefd vakantieoord, geheel in Andalusische stijl gebouwd en fraai van opzet. Deels uitgevoerd in twee en drie woonlagen. Er heerst een gemoedelijke en ongedwongen sfeer.
Het mooie opgezette Appartementencomplex La Baranda laat u direct onderdompelen in een vakantiesfeer. Het is gebouws in Andalusische stijl en fraai onderhouden. Geniet van de ongedwongen sfeer van dit geliefde vakantieadres.
Uw zomervakantie in Appartement La Baranda, Bron:
Uw Goedkope reizen boeken naar Spanje in Appartement La Baranda (Bron: sunweb)
  • Appartement La Baranda
  • Appartement La Baranda
  • Appartement La Baranda