Hotel Las Palomas
Geef uw mening

Hotel Las Palomas

Hotel Las Palomas beschikt over diverse faciliteiten voor een heerlijke vakantie, zoals twee zwembaden, sauna en massage, sport en animatie. Ook voor kinderen zijn er verschillende faciliteiten zoals een miniclub en een

speeltuin. kortom voor jong en oud is hier voldoende te beleven.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen Goedkope reizen boeken naar Spanje aanbiedingen voor in Torremolinos, AndalusiŽ, Spanje. Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (2)
  • Foto's (2)
Hotel Las Palomas beschikt over diverse faciliteiten voor een heerlijke vakantie, zoals twee zwembaden, sauna en massage, sport en animatie. Ook voor kinderen zijn er verschillende faciliteiten zoals een miniclub en een speeltuin. kortom voor jong en oud is hier voldoende te beleven.
Hotel Las Palomas heeft alle faciliteiten voor een heerlijke en ontspannen vakantie. Geniet in de jacuzzi en ontspan met een heerlijke massage of een saunabezoek. Zo bent je 's middags weer helemaal klaar voor een potje tafeltennis of een frisse duik in het zwembad! Of lig je liever aan het nabijgelegen strand? Ondertussen vermaken de kinderen zich prima in de miniclub of de speeltuin!
Uw zomervakantie in Hotel Las Palomas, Bron:
Uw Goedkope reizen boeken naar Spanje in Hotel Las Palomas (Bron: sunweb)
  • Hotel Las Palomas
  • Hotel Las Palomas