Hotel Sol Aloha Puerto
Geef uw mening

Hotel Sol Aloha Puerto

Hotel Sol Aloha Puerto is een kindvriendelijk hotel met ruime kamers. De perfecte ligging aan de rand van Puerto Marina, is ideaal voor jong en oud. Lekker aan het strand waar u

kunt genieten van het mooie weer en de zee. Ook voor mensen die graag in de bekende wijk La Carihuela winkelen is de ligging zeer goed. U bereikt La Carihuela na een wandeling van ongeveer 10 minuten. Vanaf het zwembad heeft u een prachtig uitzicht op het strand, tevens kunt u hier bowlen op een buitenveld. Als u van rust en plezier houdt dan bent u hier aan het goede adres.

Lees meer over deze accommodatie

2 aanbiedingen voor Hotel Sol Aloha Puerto in Torremolinos, Spanje

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
VakantiediscounterZie site aanbieder€ 270,00vrije keuze
SunwebZie site aanbieder€ 694,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (2)
  • Foto's (2)
Hotel Sol Aloha Puerto is een kindvriendelijk hotel met ruime kamers. De perfecte ligging aan de rand van Puerto Marina, is ideaal voor jong en oud. Lekker aan het strand waar u kunt genieten van het mooie weer en de zee. Ook voor mensen die graag in de bekende wijk La Carihuela winkelen is de ligging zeer goed. U bereikt La Carihuela na een wandeling van ongeveer 10 minuten. Vanaf het zwembad heeft u een prachtig uitzicht op het strand, tevens kunt u hier bowlen op een buitenveld. Als u van rust en plezier houdt dan bent u hier aan het goede adres.
 Lees meer bij Sunweb
Mooi hotel met ideale ligging aan de wandelboulevard! Vanaf het zonneterras heeft u een prachtig uitzicht op zee. Aan de wandelboulevard naar de haven van Benalmadena!
 Lees meer bij Vakantiediscounter
Uw zomervakantie in Hotel Sol Aloha Puerto, Bron:
Uw Goedkope reizen boeken naar Spanje in Hotel Sol Aloha Puerto (Bron: sunweb)
  • Hotel Sol Aloha Puerto
  • Hotel Sol Aloha Puerto