Appartement Solimar
Geef uw mening

Appartement Solimar

Appartementen Solimar heeft een perfecte ligging. Midden in het bruisende centrum van El Arenal. Hier kun je genieten van heerlijke tapas en sangria en daarna ga je natuurlijk naar één van de

vele uitgaansgelegenheden van El Arenal. Met ook nog het strand voor de deur is het natuurlijk geen wonder dat dit complex zo populair is!

Lees meer over deze accommodatie

3 aanbiedingen voor Appartement Solimar in El Arenal, Spanje

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
X-travelZie site aanbieder€ 274,00vrije keuze
VayaZie site aanbieder€ 280,00vrije keuze
GogonlZie site aanbieder€ 284,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (3)
  • Foto's (1)
Solimar is één van de toppers in het GOGO-aanbod. Een perfect complex met voor elk wat wils: unieke ligging, zeer veel faciliteiten en een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding.
 Lees meer bij Gogonl
Appartementen Solimar heeft een perfecte ligging. Midden in het bruisende centrum van El Arenal. Hier kun je genieten van heerlijke tapas en sangria en daarna ga je natuurlijk naar één van de vele uitgaansgelegenheden van El Arenal. Met ook nog het strand voor de deur is het natuurlijk geen wonder dat dit complex zo populair is!
 Lees meer bij Vaya
Op zoek naar een accommodatie met een ideale ligging dicht bij het strand en midden in het centrum van El Arenal? Aparthotel Solimar heeft dit te bieden! Het complex heeft naast een heerlijk buitenzwembad vele faciliteiten, waaronder een sauna. Omdat dit complex gelegen is in het centrum zit je binnen no time bij alle uitgaansgelegenheden! <br/>
 Lees meer bij X-travel
Uw zomervakantie in Appartement Solimar, Bron:
Uw Goedkope reizen boeken naar Spanje in Appartement Solimar (Bron: vaya)
  • Appartement Solimar