Hotel Marina Playa De Palma
Geef uw mening

Hotel Marina Playa De Palma

Hotel Marina Playa de Palma is een gezellig familiehotel met een zeer centrale ligging. Het ligt direct aan het strand en midden in het centrum van El Arenal. Het zwembad bevindt zich

op het dakterras, inclusief ligbedden en een mooi uitzicht over de zee. Dit fijne hotel is naast de populariteit vanwege de ligging ook bekend en geliefd om de uitstekende prijs/kwaliteitverhouding!

Lees meer over deze accommodatie

2 aanbiedingen voor Hotel Marina Playa De Palma in El Arenal, Spanje

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
SunwebZie site aanbieder€ 282,00vrije keuze
GogonlZie site aanbieder€ 379,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (2)
Gelegen aan het strand is Hotel Marina Playa de Palma een perfecte plaats om je vakantie te vieren. Alle faciliteiten die je nodig hebt, zijn aanwezig. Voor een hapje en drankje kun je terecht in het ā-la-carterestaurant of in de bar. En als je het hotel uit loopt, sta je meteen in het gezellige centrum!
 Lees meer bij Gogonl
Hotel Marina Playa de Palma is een gezellig familiehotel met een zeer centrale ligging. Het ligt direct aan het strand en midden in het centrum van El Arenal. Het zwembad bevindt zich op het dakterras, inclusief ligbedden en een mooi uitzicht over de zee. Dit fijne hotel is naast de populariteit vanwege de ligging ook bekend en geliefd om de uitstekende prijs/kwaliteitverhouding!
 Lees meer bij Sunweb