Hotel Salpi
Geef uw mening

Hotel Salpi

Midden in het bruisende uitgaanscentrum van El Arenal ligt het comfortabele Hotel Salpi. De kamers zijn eenvoudig, maar beschikken over alles wat je nodig hebt. Er zijn maar weinig faciliteiten aanwezig, maar

dat is niet erg, want je hebt hier alles binnen handbereik! Je kunt een lekker drankje nemen aan de bar, maar natuurlijk ook op een terrasje gaan zitten in het sfeervolle centrum van El Arenal. Het heerlijke zandstrand, de gezellige boulevard en diverse leuke winkeltjes en restaurantjes heb je binnen 5 minuten bereikt. Dat is toch ideaal?

Lees meer over deze accommodatie

2 aanbiedingen voor Hotel Salpi in El Arenal, Spanje

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
VayaZie site aanbieder€ 340,00vrije keuze
GogonlZie site aanbieder€ 354,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (2)
  • Foto's (1)
Een gezellig hotel dat al jaren zeer bekend is onder jongeren, zo kun je Hotel Salpi omschrijven. De ligging van dit hotel is perfect, midden in het bruisende centrum en met een paar minuutjes lopen zit je op het strand van El Arenal. Voordat je gaat stappen, kun je in de gezellige bar van het hotel alvast een drankje nemen. Hier ga je zeker een topvakantie beleven!
 Lees meer bij Gogonl
Midden in het bruisende uitgaanscentrum van El Arenal ligt het comfortabele Hotel Salpi. De kamers zijn eenvoudig, maar beschikken over alles wat je nodig hebt. Er zijn maar weinig faciliteiten aanwezig, maar dat is niet erg, want je hebt hier alles binnen handbereik! Je kunt een lekker drankje nemen aan de bar, maar natuurlijk ook op een terrasje gaan zitten in het sfeervolle centrum van El Arenal. Het heerlijke zandstrand, de gezellige boulevard en diverse leuke winkeltjes en restaurantjes heb je binnen 5 minuten bereikt. Dat is toch ideaal?
 Lees meer bij Vaya
Uw zomervakantie in Hotel Salpi, Bron:
Uw Goedkope reizen boeken naar Spanje in Hotel Salpi (Bron: vaya)
  • Hotel Salpi