Hotel San Diego
Geef uw mening

Hotel San Diego

Hotel San Diego vormt samen met het naastgelegen Solimar een aaneengesloten complex. San Diego heeft een uitstekende ligging, direct aan de boulevard, het zandstrand en midden in het centrum van El Arenal.

Geniet van een fijne vakantie en van het schitterende uitzicht!

Lees meer over deze accommodatie

3 aanbiedingen voor Hotel San Diego in El Arenal, Spanje

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
GogonlZie site aanbieder€ 269,00vrije keuze
VayaZie site aanbieder€ 355,00vrije keuze
NeckermannZie site aanbieder€ 442,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (3)
  • Foto's (3)
Samen met de appartementen vormt hotel San Diego een gezellig complex met een bar met livemuziek. San Diego ligt in het bruisende centrum van El Arenal en direct tegenover het strand, hiervoor hoef je alleen de boulevard over te steken. Lekker bruin bakken onder de Spaanse zon. Tussendoor een drankje pakken op één van de terrasjes, daarna nog een plons in het zwembad en je dag is weer geslaagd.
 Lees meer bij Gogonl
Hotel San Diego is een prima strandhotel met een centrale ligging en een gezellige sfeer. U kunt hier heerlijk genieten van uw vakantie!
 Lees meer bij Neckermann
Hotel San Diego vormt samen met het naastgelegen Solimar een aaneengesloten complex. San Diego heeft een uitstekende ligging, direct aan de boulevard, het zandstrand en midden in het centrum van El Arenal. Geniet van een fijne vakantie en van het schitterende uitzicht!
 Lees meer bij Vaya
Uw zomervakantie in Hotel San Diego, Bron:
Uw Goedkope reizen boeken naar Spanje in Hotel San Diego (Bron: vaya)
  • Hotel San Diego
  • Hotel San Diego
  • Hotel San Diego