Hotel Solimar
Geef uw mening

Hotel Solimar

Hotel Solimar is perfect voor iedereen die midden in het bruisende centrum van El Arenal vakantie wil vieren. Het is een complex met een unieke ligging, veel faciliteiten en prima kamers. De

ideale combinatie van een hotel vlak bij de beste restaurants, bars en uitgaansgelegenheden en dat ook op maar ongeveer 25 meter van het strand staat. Niet zo gek dat deze aantrekkelijk geprijsde accommodatie één van de populairste van heel Mallorca is!

Lees meer over deze accommodatie

3 aanbiedingen voor Hotel Solimar in El Arenal, Spanje

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
VayaZie site aanbieder€ 325,00vrije keuze
X-travelZie site aanbieder€ 344,00vrije keuze
FerioZie site aanbieder€ 389,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (3)
  • Foto's (2)
Comfortabel hotel met een fantastische ligging. Het ligt middenin het centrum en dichtbij het strand.
 Lees meer bij Ferio
Hotel Solimar is perfect voor iedereen die midden in het bruisende centrum van El Arenal vakantie wil vieren. Het is een complex met een unieke ligging, veel faciliteiten en prima kamers. De ideale combinatie van een hotel vlak bij de beste restaurants, bars en uitgaansgelegenheden en dat ook op maar ongeveer 25 meter van het strand staat. Niet zo gek dat deze aantrekkelijk geprijsde accommodatie één van de populairste van heel Mallorca is!
 Lees meer bij Vaya
Hotel Solimar is ideaal voor vakantiegangers die dicht bij het strand en midden in het geweldige centrum van El Arenal willen zitten! Met deze perfecte ligging is dit een toplocatie voor jongeren die niet te veel luxe nodig hebben. Het complex heeft een fijn buitenzwembad en vele faciliteiten. En 's avonds kun je gelijk het spetterende uitgaansleven in duiken!
 Lees meer bij X-travel
Uw zomervakantie in Hotel Solimar, Bron:
Uw Goedkope reizen boeken naar Spanje in Hotel Solimar (Bron: vaya)
  • Hotel Solimar
  • Hotel Solimar