Aparthotel Barcelo Pueblo Park
Geef uw mening

Aparthotel Barcelo Pueblo Park

De eerste blik op dit schitterende complex bezorgt u direct een zonnig vakantiegevoel! De appartementen Barcelo Pueblo Park zijn in de typische Mallorcaanse stijl gebouwd en hebben een vrolijke uitstraling. Midden in

de prachtig begroeide tuin liggen de kleurrijke kamers, verdeeld over verschillende gebouwtjes. Zeker in de zomer hoeft u zich hier geen moment te vervelen! Kies voor All Inclusive en geniet de hele dag van de meest lekkere gerechten en drankjes.

Lees meer over deze accommodatie

2 aanbiedingen voor Aparthotel Barcelo Pueblo Park in Playa De Palma, Spanje

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
SunwebZie site aanbieder€ 309,00vrije keuze
NeckermannZie site aanbieder€ 678,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (2)
  • Foto's (2)
Ruim opgezet en verzorgd complex in een groene omgeving met veel recreatiemogelijkheden. Barcelo Pueblo Park is niet ver van het strand en centrum van Playa de Palma gelegen.
 Lees meer bij Neckermann
De eerste blik op dit schitterende complex bezorgt u direct een zonnig vakantiegevoel! De appartementen Barcelo Pueblo Park zijn in de typische Mallorcaanse stijl gebouwd en hebben een vrolijke uitstraling. Midden in de prachtig begroeide tuin liggen de kleurrijke kamers, verdeeld over verschillende gebouwtjes. Zeker in de zomer hoeft u zich hier geen moment te vervelen! Kies voor All Inclusive en geniet de hele dag van de meest lekkere gerechten en drankjes.
 Lees meer bij Sunweb
Uw zomervakantie in Aparthotel Barcelo Pueblo Park, Bron:
Uw Goedkope reizen boeken naar Spanje in Aparthotel Barcelo Pueblo Park (Bron: sunweb)
  • Aparthotel Barcelo Pueblo Park
  • Aparthotel Barcelo Pueblo Park