Hotel Pabisa Chico
Geef uw mening

Hotel Pabisa Chico

Hotel Pabisa Chico is een prima hotel met een gunstige ligging op loopafstand van het mooie strand en het gezellige uitgaanscentrum van Playa de Palma! In het restaurant en in de bar

kun je heerlijk genieten van afwisselende hapjes en drankjes. Of ga lekker genieten van de zon op het zonneterras aan het zwembad! Door de persoonlijke service van het vriendelijke personeel zul je niks te kort komen tijdens je verblijf.

Lees meer over deze accommodatie

2 aanbiedingen voor Hotel Pabisa Chico in Playa De Palma, Spanje

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
VayaZie site aanbieder€ 450,00vrije keuze
SunwebZie site aanbieder€ 489,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (2)
  • Foto's (2)
Hotel Pabisa Chico is een sfeervol hotel van 4 verdiepingen en in totaal zo'n 95 kamers. Het interieur van het hotel ziet er prima uit, ook de kamers zijn comfortabel. U verblijft hier op loopafstand van het heerlijke strand en het altijd gezellige centrum van Playa de Palma.
 Lees meer bij Sunweb
Hotel Pabisa Chico is een prima hotel met een gunstige ligging op loopafstand van het mooie strand en het gezellige uitgaanscentrum van Playa de Palma! In het restaurant en in de bar kun je heerlijk genieten van afwisselende hapjes en drankjes. Of ga lekker genieten van de zon op het zonneterras aan het zwembad! Door de persoonlijke service van het vriendelijke personeel zul je niks te kort komen tijdens je verblijf.
 Lees meer bij Vaya
Uw zomervakantie in Hotel Pabisa Chico, Bron:
Uw Goedkope reizen boeken naar Spanje in Hotel Pabisa Chico (Bron: vaya)
  • Hotel Pabisa Chico
  • Hotel Pabisa Chico