Hotel Barcelo Pueblo Menorca
Geef uw mening

Hotel Barcelo Pueblo Menorca

Hotel Barcelo Pueblo Menorca is een prachtig en sfeervol hotel dat bestaat uit een hoofdgebouw en meerdere bijgebouwen. De vele faciliteiten zoals twee mooie zwembaden, fitnesscentrum, minigolf, tennisbaan en uitstekende service maken

van dit hotel een topbestemming om uw vakantie door te brengen! Bovendien kunt u zich lekker ontspannen met een massage. Ook aan de kinderen is gedacht; zij zullen veel plezier beleven aan de zwembaden, het animatieteam en de miniclub. Een perfect hotel voor gezinnen!

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Hotel Barcelo Pueblo Menorca in San Luis, Spanje

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
SunwebZie site aanbieder€ 414,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Hotel Barcelo Pueblo Menorca is een prachtig en sfeervol hotel dat bestaat uit een hoofdgebouw en meerdere bijgebouwen. De vele faciliteiten zoals twee mooie zwembaden, fitnesscentrum, minigolf, tennisbaan en uitstekende service maken van dit hotel een topbestemming om uw vakantie door te brengen! Bovendien kunt u zich lekker ontspannen met een massage. Ook aan de kinderen is gedacht; zij zullen veel plezier beleven aan de zwembaden, het animatieteam en de miniclub. Een perfect hotel voor gezinnen!
 Lees meer bij Sunweb
Uw zomervakantie in Hotel Barcelo Pueblo Menorca, Bron:
Uw Goedkope reizen boeken naar Spanje in Hotel Barcelo Pueblo Menorca (Bron: sunweb)
  • Hotel Barcelo Pueblo Menorca