Villa Elena
Geef uw mening

Villa Elena

Deze mooie villa met prive-zwembad ligt op zo'n 5 minuten autorijden van het gezellige centrum van Lloret met zijn ruim aanwezige winkel straatjes en restaurants. De boulevard van Lloret met de vele

gezellige terrasjes en het mooie, pas opnieuw aangelegde, strand van Lloret de Mar ligt op ongeveer 6 minuten autorijden. De villa is mooi gelegen tussen groene heuvels en met uitzicht over een groen vallei en de zee. De woning ligt in een doodlopende straat waar weinig tot geen verkeer komt. Op 500 meter van de villa ligt een kleine supermarkt en een bushalte. Voor de kinderen, maar ook volwassenen is het pretpark Water-world op slechts 2 km afstand. In het voor- en naseizoen is het ook mogelijk om de woning met drie personen te huren of voor een langere periode van bijv. een maand. Hiervoor gelden afwijkende prijzen. Neem contact op met Bungalow.Net indien u hier gebruik van wilt maken.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen Goedkope reizen boeken naar Spanje aanbiedingen voor in Lloret De Mar, CataloniŰ, Spanje. Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Deze mooie villa met prive-zwembad ligt op zo'n 5 minuten autorijden van het gezellige centrum van Lloret met zijn ruim aanwezige winkel straatjes en restaurants. De boulevard van Lloret met de vele gezellige terrasjes en het mooie, pas opnieuw aangelegde, strand van Lloret de Mar ligt op ongeveer 6 minuten autorijden. De villa is mooi gelegen tussen groene heuvels en met uitzicht over een groen vallei en de zee. De woning ligt in een doodlopende straat waar weinig tot geen verkeer komt. Op 500 meter van de villa ligt een kleine supermarkt en een bushalte. Voor de kinderen, maar ook volwassenen is het pretpark Water-world op slechts 2 km afstand.
In het voor- en naseizoen is het ook mogelijk om de woning met drie personen te huren of voor een langere periode van bijv. een maand. Hiervoor gelden afwijkende prijzen. Neem contact op met Bungalow.Net indien u hier gebruik van wilt maken.
Uw zomervakantie in Villa Elena, Bron:
Uw Goedkope reizen boeken naar Spanje in Villa Elena (Bron: bungalownet)
  • Villa Elena