Camping El Delfin Verde
Geef uw mening

Camping El Delfin Verde

El Delfin Verde is een ruime camping en ligt direct aan een lang, breed en kindvriendelijk zandstrand. De camping heeft een prachtig groot zwembad, aangelegd in de vorm van een dolfijn.

In de avond gaan de fonteinen aan en kun je geniete...

Lees meer over deze accommodatie

3 aanbiedingen voor Camping El Delfin Verde in Torroella De Montgri, Spanje

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
VacanceselectnlZie site aanbieder€ 145,00vrije keuze
NeckermannZie site aanbieder€ 366,00vrije keuze
VrijUitZie site aanbieder€ 1001,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (3)
  • Foto's (5)
Camping EL Delfin Verde is een 4-sterrencamping en ťťn van de beste campings aan de Costa Brava, direct aan het uigestrekte zandstrand. De camping heeft een dolfijngevormd zwembad en gevarrieerd animatieprogramma voor de kids!

Aan facilit...
 Lees meer bij Neckermann
Camping El Delfin Verde, de Groene Dolfijn, is een van de beste aan de Costa Brava. Het keurige, vlakke terrein ligt direct aan een uitgestrekt zandstrand met zicht op de Medes-eilanden. Ideaal voor watersportliefhebbers! Op de camping is het prettig toeven, met talrijke bomen en planten en het enorme zwembad ontworpen in de vorm van een dolfijn en geflankeerd door palmbomen. Er worden allerlei activiteiten georganiseerd, excursies, sportcompetities, spelletjes voor de kinderen. Leuke uitstapjes zijn o.a. naar Lloret met super-waterpretpark, het fort van Montgri met fenomenaal uitzicht en oude plaatsjes als Pals en Begur.
 Lees meer bij Vacanceselectnl
El Delfin Verde is een ruime camping en ligt direct aan een lang, breed en kindvriendelijk zandstrand. De camping heeft een prachtig groot zwembad, aangelegd in de vorm van een dolfijn. In de avond gaan de fonteinen aan en kun je geniete...
 Lees meer bij VrijUit
Uw zomervakantie in Camping El Delfin Verde, Bron:
Uw Goedkope reizen boeken naar Spanje in Camping El Delfin Verde (Bron: VrijUit)
  • Camping El Delfin Verde
  • Camping El Delfin Verde
  • Camping El Delfin Verde
  • Camping El Delfin Verde
  • Camping El Delfin Verde