Camping BERCEO
Geef uw mening

Camping BERCEO

LocatieCamping Berceo is een kleine familiecamping en ligt in het gelijknamige dorpje Berceo in de wijnstreek La Rioja, in de vallei van San Millán de la Cogolla. Het dorpje Berceo bevindt zich

aan de voet van de Sierra de la Demanda, 15 km van het historische Santo Domingo de la Calzada. Op een afstand van 125 km ten noorden van deze familiecamping vindt u de stad Bilbao. Deze in opkomst zijnde stad is zeer interessant voor de kunstliefhebber. De stad is één van de vijf wereldsteden met een Guggenheimmuseum. Ook vindt u hier een museum over de turbulente geschiedenis van het Baskenland. De camping beschikt over voldoende faciliteiten zoals een groot zwembad met apart kinderbad (open in juli en augustus), receptie, restaurant, tafeltennis, fietsverhuur en sportveld. Ook worden er vanuit de camping excursies door de bergen georganiseerd. U bewoont een comfortabel huis, net buiten het campingterrein gelegen met gratis gebruik van alle extra's. De aardige eigenaren van Camping Berceo, die vlakbij wonen, zullen soms ook in overleg gebruik maken van de zomerkeuken.Uw woning Type A, huis, 4 pers., 60 m˛. Ruime woonkamer met open haard, ktv, comfortabele zithoek, eethoek en 1 tweepers. bedbank. In de woonkamer is een afgeschermd slaapgedeelte met 1 tweepers. bedbank. Keuken met 4 kookplaten, magnetron, koffiezetapparaat en wasmachine. Badkamer (via een aantal traptreden te bereiken) met ligbad, dubbele wastafel, bidet en toilet. Groot overdekt terras met tuinmeubels, zomerkeuken met barbecue en stromend water. Fraaie tuin met schommel, wip en tuinmeubels.Extra'sEr zijn gemeenschappelijke wasmachines aanwezig.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Camping BERCEO in Berceo, Spanje

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
HappyhomenlZie site aanbieder€ 665,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
LocatieCamping Berceo is een kleine familiecamping en ligt in het gelijknamige dorpje Berceo in de wijnstreek La Rioja, in de vallei van San Millán de la Cogolla. Het dorpje Berceo bevindt zich aan de voet van de Sierra de la Demanda, 15 km van het historische Santo Domingo de la Calzada. Op een afstand van 125 km ten noorden van deze familiecamping vindt u de stad Bilbao. Deze in opkomst zijnde stad is zeer interessant voor de kunstliefhebber. De stad is één van de vijf wereldsteden met een Guggenheimmuseum. Ook vindt u hier een museum over de turbulente geschiedenis van het Baskenland. De camping beschikt over voldoende faciliteiten zoals een groot zwembad met apart kinderbad (open in juli en augustus), receptie, restaurant, tafeltennis, fietsverhuur en sportveld. Ook worden er vanuit de camping excursies door de bergen georganiseerd. U bewoont een comfortabel huis, net buiten het campingterrein gelegen met gratis gebruik van alle extra's. De aardige eigenaren van Camping Berceo, die vlakbij wonen, zullen soms ook in overleg gebruik maken van de zomerkeuken.Uw woning Type A, huis, 4 pers., 60 m˛. Ruime woonkamer met open haard, ktv, comfortabele zithoek, eethoek en 1 tweepers. bedbank. In de woonkamer is een afgeschermd slaapgedeelte met 1 tweepers. bedbank. Keuken met 4 kookplaten, magnetron, koffiezetapparaat en wasmachine. Badkamer (via een aantal traptreden te bereiken) met ligbad, dubbele wastafel, bidet en toilet. Groot overdekt terras met tuinmeubels, zomerkeuken met barbecue en stromend water. Fraaie tuin met schommel, wip en tuinmeubels.Extra'sEr zijn gemeenschappelijke wasmachines aanwezig.
 Lees meer bij Happyhomenl
Uw zomervakantie in Camping BERCEO, Bron:
Uw Goedkope reizen boeken naar Spanje in Camping BERCEO (Bron: happyhomenl)
  • Camping BERCEO