Appartement Albir Palace
Geef uw mening

Appartement Albir Palace

Appartementen Albir Palace is de perfecte thuisbasis om de prachtige Costa Blanca te ontdekken. Of u nu lekker met z'n tweetjes op vakantie gaat of met het hele gezin, u zal hier

een onbezorgde vakantie hebben. De appartementen zijn gebouwd in moderne stijl en worden omgeven door een heerlijk zwembad met vlonder waar u heerlijk kunnen relaxen op de zonnebedjes. De appartementen zijn sfeervol en luxe ingericht en zijn van alle gemakken voorzien. Vanuit enkele appartementen heeft u vanaf uw balkon een prachtig uitzicht op de bergachtige omgeving of het nabij gelegen plaatsje Albir. De appartementen op de 1e verdieping beschikken over een terras met ligbedden en zitje, appartementen op de 2e verdieping hebben een balkon met zitje en een wenteltrap brengt u op uw privé dakterras waar ligbedden staan en ook een zitje is. Na een korte wandeling vindt u een heerlijk kiezelstrand en de boulevard, waar u vele uurtjes kunt genieten van het Spaanse zonnetje. Het shuttlebusje brengt u binnen enkele minuten naar het sfeervolle centrum van Albir, waar u diverse leuke restaurantjes, bars en winkeltjes vindt. De overdekte parkeergarage is inclusief in uw reis. Op een warme zomerdag zorgt het aangename zwembad voor verkoeling, maar ook een verfrissend drankje van de poolbar zal dan heerlijk smaken. Fijne vakantie!

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Appartement Albir Palace in Albir, Spanje

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
SunwebZie site aanbieder€ 379,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
Appartementen Albir Palace is de perfecte thuisbasis om de prachtige Costa Blanca te ontdekken. Of u nu lekker met z'n tweetjes op vakantie gaat of met het hele gezin, u zal hier een onbezorgde vakantie hebben. De appartementen zijn gebouwd in moderne stijl en worden omgeven door een heerlijk zwembad met vlonder waar u heerlijk kunnen relaxen op de zonnebedjes. De appartementen zijn sfeervol en luxe ingericht en zijn van alle gemakken voorzien. Vanuit enkele appartementen heeft u vanaf uw balkon een prachtig uitzicht op de bergachtige omgeving of het nabij gelegen plaatsje Albir. De appartementen op de 1e verdieping beschikken over een terras met ligbedden en zitje, appartementen op de 2e verdieping hebben een balkon met zitje en een wenteltrap brengt u op uw privé dakterras waar ligbedden staan en ook een zitje is. Na een korte wandeling vindt u een heerlijk kiezelstrand en de boulevard, waar u vele uurtjes kunt genieten van het Spaanse zonnetje. Het shuttlebusje brengt u binnen enkele minuten naar het sfeervolle centrum van Albir, waar u diverse leuke restaurantjes, bars en winkeltjes vindt. De overdekte parkeergarage is inclusief in uw reis. Op een warme zomerdag zorgt het aangename zwembad voor verkoeling, maar ook een verfrissend drankje van de poolbar zal dan heerlijk smaken. Fijne vakantie!
 Lees meer bij Sunweb