Appartement Avenida
Geef uw mening

Appartement Avenida

Schoonmaak 1x per week en wisseling handdoeken en bedlinnen 2x per week. Kinderbed: gratis. Huisdieren niet toegestaan. Appartementen Avenida vraagt een borg van € 60,- per appartement (ter plaatse contant te betalen).

Lees meer over deze accommodatie

3 aanbiedingen voor Appartement Avenida in Benidorm, Spanje

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
VayaZie site aanbieder€ 270,00vrije keuze
VakantiediscounterZie site aanbieder€ 284,00vrije keuze
Sudtours-lastminuteZie site aanbieder€ 484,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (3)
  • Foto's (2)
In de levendige omgeving van Benidorm vindt u Appartementen Avenida. De moderne appartementen zijn netjes en verzorgd ingericht. Tijdens uw verblijf kunt u gebruikmaken van het zwembad en het zonneterras van het tegenoverliggende Hotel Avenida. <br><br>Let op; Het is niet mogelijk om met de transferbus (of een auto) voor de deur van het complex te stoppen, de transferbus stopt op circa 400 meter afstand. U dient het laatste stukje zelf af te leggen met uw bagage.
 Lees meer bij Sudtours-lastminute
Schoonmaak 1x per week en wisseling handdoeken en bedlinnen 2x per week. Kinderbed: gratis. Huisdieren niet toegestaan. Appartementen Avenida vraagt een borg van &#8364; 60,- per appartement (ter plaatse contant te betalen).
 Lees meer bij Vakantiediscounter
Appartementen Avenida is een leuk appartementencomplex met een centrale ligging. Het complex ligt midden in het centrum van Benidorm en is op een steenworp afstand van het zandstrand. Diverse winkels en restaurants bevinden zich in de directe omgeving.
 Lees meer bij Vaya
Uw zomervakantie in Appartement Avenida, Bron:
Uw Goedkope reizen boeken naar Spanje in Appartement Avenida (Bron: vakantiediscounter)
  • Appartement Avenida
  • Appartement Avenida