Appartement Maeva Benidorm
Geef uw mening

Appartement Maeva Benidorm

Het prachtige viersterrencomplex Appartementen Maeva Benidorm bestaat uit twee hoge torens, die beide maar liefst 30 verdiepingen bevatten. Mogelijk geniet u dus van een adembenemend uitzicht over het stadje Benidorm! De nieuwe,

modern ingerichte appartementen zijn van alle gemakken voorzien en vormen daardoor een prima thuisbasis voor uw vakantie, met het hele gezin. Binnen enkele minuten wandelt u naar het mooie Levante zandstrand en ook het sfeervolle centrum heeft u zo bereikt. In de grote tuin van het complex bevindt zich een heerlijk zwembad, waar u verkoeling kunt zoeken op een warme zomerdag. Daarnaast staat het vriendelijke personeel altijd voor u klaar, zodat u geniet van een ontspannen en zorgeloze vakantie!

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Appartement Maeva Benidorm in Benidorm, Spanje

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
SunwebZie site aanbieder€ 344,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Het prachtige viersterrencomplex Appartementen Maeva Benidorm bestaat uit twee hoge torens, die beide maar liefst 30 verdiepingen bevatten. Mogelijk geniet u dus van een adembenemend uitzicht over het stadje Benidorm! De nieuwe, modern ingerichte appartementen zijn van alle gemakken voorzien en vormen daardoor een prima thuisbasis voor uw vakantie, met het hele gezin. Binnen enkele minuten wandelt u naar het mooie Levante zandstrand en ook het sfeervolle centrum heeft u zo bereikt. In de grote tuin van het complex bevindt zich een heerlijk zwembad, waar u verkoeling kunt zoeken op een warme zomerdag. Daarnaast staat het vriendelijke personeel altijd voor u klaar, zodat u geniet van een ontspannen en zorgeloze vakantie!
 Lees meer bij Sunweb
Uw zomervakantie in Appartement Maeva Benidorm, Bron:
Uw Goedkope reizen boeken naar Spanje in Appartement Maeva Benidorm (Bron: sunweb)
  • Appartement Maeva Benidorm