Appartement Maria Victoria
Geef uw mening

Appartement Maria Victoria

Appartementen Maria Victoria is een populair complex onder de Nederlandse vakantieganger. Vooral de relaxte sfeer maakt Maria Victoria bijzonder. ?s Ochtends kunt u heerlijk genieten van het zonnetje aan de rand van

het zwembad en ?s middags kunt u naar het strand of een gezellig uitstapje maken. Heeft u trek in een lekkere tapas? Maria Victoria ligt op maar 400 meter van het centrum. Hier vindt u leuke barretjes en restaurantjes.

Lees meer over deze accommodatie

2 aanbiedingen voor Appartement Maria Victoria in Benidorm, Spanje

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
SunwebZie site aanbieder€ 269,00vrije keuze
Sudtours-lastminuteZie site aanbieder€ 359,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (2)
  • Foto's (1)
Al lange tijd dé favoriet bij de gasten van Sudtours! Vooral de relaxte sfeer maakt Maria Victoria bijzonder. ?s Ochtends geniet men graag aan de rand van het zwembad van het zonnetje. ?s Middags kunt u goed naar het strand of een uitstapje maken. Heeft u trek in een lekkere tapas? Maria Victoria ligt op maar 400 meter van het centrum. Hier vindt u leuke barretjes en restaurantjes. Of u nu kiest voor een weekje of een langere tijd, in Maria Victoria verblijft u tegen een aantrekkelijke prijs!

 Lees meer bij Sudtours-lastminute
Appartementen Maria Victoria is een populair complex onder de Nederlandse vakantieganger. Vooral de relaxte sfeer maakt Maria Victoria bijzonder. ?s Ochtends kunt u heerlijk genieten van het zonnetje aan de rand van het zwembad en ?s middags kunt u naar het strand of een gezellig uitstapje maken. Heeft u trek in een lekkere tapas? Maria Victoria ligt op maar 400 meter van het centrum. Hier vindt u leuke barretjes en restaurantjes.
 Lees meer bij Sunweb
Uw zomervakantie in Appartement Maria Victoria, Bron:
Uw Goedkope reizen boeken naar Spanje in Appartement Maria Victoria (Bron: sunweb)
  • Appartement Maria Victoria