Hotel Dynastic & Spa
Geef uw mening

Hotel Dynastic & Spa

Hotel Dynastic & Spa is een modern viersterren hotel dat pas volledig gerenoveerd is. Er is voor ieder wat wils dus u hoeft zich niet te vervelen. Voor de kinderen is er

overdag en in de avond animatie (juli t/m augustus), er is een lekker binnen- en buitenzwembad en u kunt na een vermoeiende dag even ontspannen in de sauna, hamam of jacuzzi! Een mogelijkheid tot volpension en all inclusive is ideaal!

Lees meer over deze accommodatie

2 aanbiedingen voor Hotel Dynastic & Spa in Benidorm, Spanje

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
SunwebZie site aanbieder€ 489,00vrije keuze
Sudtours-lastminuteZie site aanbieder€ 774,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (2)
  • Foto's (1)
Dynastic & Spa is een comfortabel hotel met een centrale ligging. In het hotel valt genoeg te beleven, zodat u zich geen moment verveelt. Bij het zwembad kunt u volop genieten van het zonnetje of een lekker drankje bestellen bij de poolbar. De kinderen vermaken zich ondertussen uitstekend met het animatieteam!
 Lees meer bij Sudtours-lastminute
Hotel Dynastic & Spa is een modern viersterren hotel dat pas volledig gerenoveerd is. Er is voor ieder wat wils dus u hoeft zich niet te vervelen. Voor de kinderen is er overdag en in de avond animatie (juli t/m augustus), er is een lekker binnen- en buitenzwembad en u kunt na een vermoeiende dag even ontspannen in de sauna, hamam of jacuzzi! Een mogelijkheid tot volpension en all inclusive is ideaal!
 Lees meer bij Sunweb
Uw zomervakantie in Hotel Dynastic & Spa, Bron:
Uw Goedkope reizen boeken naar Spanje in Hotel Dynastic & Spa (Bron: sunweb)
  • Hotel Dynastic & Spa