Hotel Pueblo Benidorm
Geef uw mening

Hotel Pueblo Benidorm

Op zoek naar een leuk familiehotel vlak bij het strand en dicht bij het centrum? Hotel Pueblo Benidorm is een leuk driesterren hotel gelegen op circa 400 meter van het lekker zandstrand

en op circa 800 meter afstand van het drukke centrum. Er stopt wel een bushalte vlakbij het hotel zodat u makkelijk naar het centrum. Door de vele faciliteiten en activiteiten is er voor zowel ouderen als de kleintjes genoeg te doen en te beleven. U zult u niet vervelen tijdens uw vakantie!

Lees meer over deze accommodatie

2 aanbiedingen voor Hotel Pueblo Benidorm in Benidorm, Spanje

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
SunwebZie site aanbieder€ 399,00vrije keuze
Sudtours-lastminuteZie site aanbieder€ 729,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (2)
  • Foto's (1)
Hotel Pueblo Benidorm is een leuk familiehotel waar zowel de ouderen als de kleintjes het zeker naar hun zin zullen hebben. Met de vele faciliteiten en activiteiten en het strand op korte loopafstand hoeft niemand zich te vervelen!
 Lees meer bij Sudtours-lastminute
Op zoek naar een leuk familiehotel vlak bij het strand en dicht bij het centrum? Hotel Pueblo Benidorm is een leuk driesterren hotel gelegen op circa 400 meter van het lekker zandstrand en op circa 800 meter afstand van het drukke centrum. Er stopt wel een bushalte vlakbij het hotel zodat u makkelijk naar het centrum. Door de vele faciliteiten en activiteiten is er voor zowel ouderen als de kleintjes genoeg te doen en te beleven. U zult u niet vervelen tijdens uw vakantie!
 Lees meer bij Sunweb
Uw zomervakantie in Hotel Pueblo Benidorm, Bron:
Uw Goedkope reizen boeken naar Spanje in Hotel Pueblo Benidorm (Bron: sunweb)
  • Hotel Pueblo Benidorm