Hotel Sol Costa Blanca
Geef uw mening

Hotel Sol Costa Blanca

Bent u op zoek naar een prima en comfortabel hotel aan de Costa Blanca met een gunstige ligging ten opzichte van het centrum en het strand? Zoekt u dan niet verder want

Hotel Sol Costa Blanca is uitermate geschikt! Het goudgele strand van Levante is slechts door de boulevard gescheiden van het hotel. In de avond romantisch de zonsondergang bekijken met afsluitend een wandeling over de boulevard? Twijfel dan niet verder!

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen Goedkope reizen boeken naar Spanje aanbiedingen voor in Benidorm, Valencia, Spanje. Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (2)
  • Foto's (2)
Bent u op zoek naar een prima en comfortabel hotel aan de Costa Blanca met een gunstige ligging ten opzichte van het centrum en het strand? Zoekt u dan niet verder want Hotel Sol Costa Blanca is uitermate geschikt! Het goudgele strand van Levante is slechts door de boulevard gescheiden van het hotel. In de avond romantisch de zonsondergang bekijken met afsluitend een wandeling over de boulevard? Twijfel dan niet verder!
Comfortabele kamers en een gunstige ligging, dat zijn dé kenmerken van Hotel Sol Costa Blanca! De gezellige boulevard en het mooie zandstrand van Levante vindt je praktisch voor de deur!
Uw zomervakantie in Hotel Sol Costa Blanca, Bron:
Uw Goedkope reizen boeken naar Spanje in Hotel Sol Costa Blanca (Bron: sunweb)
  • Hotel Sol Costa Blanca
  • Hotel Sol Costa Blanca