Villa LLEUS
Geef uw mening

Villa LLEUS

LocatieVilla Lleus staat vlakbij Benissa, een dorp aan de Costa Blanca gelegen tussen Valencia en Alicante. In deze omgeving zijn vele brede zandstranden te vinden zoals Calpe, Moraira en Benidorm. Het groene

binnenland vormt een mooi contrast met de blauwe zee. Deze accommodatie ligt midden in de natuur, vlakbij een kapelletje, op slechts 5 km van Calpe en Benissa. Vanuit uw vakantiewoning heeft u uitzicht op de Sierra de Olta, een beschermd natuurpark waar niet gebouwd mag worden. Deze luxe ingerichte, vrijstaande woning heeft een mooie tuin met privé-zwembad (met fontein), ligstoelen en tuinmeubelen en een zomerkeuken. Er is een privé-speeltuin op 60 m afstand van de villa in een lager gelegen gedeelte van de tuin. Villa Lleus is een ideale vakantiestek voor natuurliefhebbers die niet midden in de drukte van de Costa Blanca willen wonen, maar alle toeristische voorzieningen toch binnen handbereik willen hebben.Uw woning 160 m². Woonkamer met zithoek met satelliet-ktv en openslaande deuren naar terras. Half open keuken met 4 kookplaten, afwasmachine, oven en magnetron. Slaapkamer met 1 tweepers. bed. Badkamer met douche, wastafel en toilet. 1e Etage: 2e slaapkamer met 2 éénpers. bedden; 3e slaapkamer met stapelbed; 4e slaapkamer met 1 tweepers. bed; 2e Badkamer met douche, wastafel en toilet. Zomerkeuken met pizza-oven, barbecue, koelkast en zithoek.Extra'sWasmachine.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Villa LLEUS in Benissa, Spanje

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
HappyhomenlZie site aanbieder€ 1290,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
LocatieVilla Lleus staat vlakbij Benissa, een dorp aan de Costa Blanca gelegen tussen Valencia en Alicante. In deze omgeving zijn vele brede zandstranden te vinden zoals Calpe, Moraira en Benidorm. Het groene binnenland vormt een mooi contrast met de blauwe zee. Deze accommodatie ligt midden in de natuur, vlakbij een kapelletje, op slechts 5 km van Calpe en Benissa. Vanuit uw vakantiewoning heeft u uitzicht op de Sierra de Olta, een beschermd natuurpark waar niet gebouwd mag worden. Deze luxe ingerichte, vrijstaande woning heeft een mooie tuin met privé-zwembad (met fontein), ligstoelen en tuinmeubelen en een zomerkeuken. Er is een privé-speeltuin op 60 m afstand van de villa in een lager gelegen gedeelte van de tuin. Villa Lleus is een ideale vakantiestek voor natuurliefhebbers die niet midden in de drukte van de Costa Blanca willen wonen, maar alle toeristische voorzieningen toch binnen handbereik willen hebben.Uw woning 160 m². Woonkamer met zithoek met satelliet-ktv en openslaande deuren naar terras. Half open keuken met 4 kookplaten, afwasmachine, oven en magnetron. Slaapkamer met 1 tweepers. bed. Badkamer met douche, wastafel en toilet. 1e Etage: 2e slaapkamer met 2 éénpers. bedden; 3e slaapkamer met stapelbed; 4e slaapkamer met 1 tweepers. bed; 2e Badkamer met douche, wastafel en toilet. Zomerkeuken met pizza-oven, barbecue, koelkast en zithoek.Extra'sWasmachine.
 Lees meer bij Happyhomenl
Uw zomervakantie in Villa LLEUS, Bron:
Uw Goedkope reizen boeken naar Spanje in Villa LLEUS (Bron: happyhomenl)
  • Villa LLEUS