Bungalow Imperial Park Spa & Resort - Exclusief Auto
Geef uw mening

Bungalow Imperial Park Spa & Resort - Exclusief Auto

Bungalows Imperial Park Spa Resort is een ruim opgezet vakantiepark met een rustige ligging. De bungalows zijn trapsgewijs tegen een heuvel opgebouwd. Het strand en het centrum zijn makkelijk te bereiken met

de gratis shuttlebus. Een ideale vakantie voor het hele gezin!<br/><br/>De auto kunt u parkeren in de parkeergarage of op het parkeerterrein tegen betaling van het complex. Echter kunt u ook gratis parkeren in de omgeving!

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen Goedkope reizen boeken naar Spanje aanbiedingen voor in Calpe, Valencia, Spanje. Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (2)
  • Foto's (2)
Bungalows Imperial Park Spa Resort is een ruim opgezet vakantiepark met een rustige ligging. De bungalows zijn trapsgewijs tegen een heuvel opgebouwd. Het strand en het centrum zijn makkelijk te bereiken met de gratis shuttlebus. Een ideale vakantie voor het hele gezin!<br/><br/>De auto kunt u parkeren in de parkeergarage of op het parkeerterrein tegen betaling van het complex. Echter kunt u ook gratis parkeren in de omgeving!
Bungalows Imperial Park Spa & Resort is een ruim opgezet vakantiepark met 18 gebouwtjes die trapsgewijs tegen een heuvel zijn opgebouwd. Ideaal voor een gezinsvakantie! Er rijdt regelmatig een shuttlebus naar het strand en het centrum.

Er geldt een borg van ? 100,- per bungalow (contant of per creditcard te voldoen).

De auto kun je parkeren in de parkeergarage of op het parkeerterrein tegen betaling van het complex. Echter is het ook mogelijk om gratis te parkeren in de omgeving!
Uw zomervakantie in Bungalow Imperial Park Spa & Resort - Exclusief Auto, Bron:
Uw Goedkope reizen boeken naar Spanje in Bungalow Imperial Park Spa & Resort - Exclusief Auto (Bron: sunweb)
  • Bungalow Imperial Park Spa & Resort - Exclusief Auto
  • Bungalow Imperial Park Spa & Resort - Exclusief Auto