Villa GARGANSINDI
Geef uw mening

Villa GARGANSINDI

LocatieVilla Gargansindi staat vlakbij de plaats Calpe, tussen Valencia en Alicante aan de Costa Blanca. Het is een badplaats die goed met het openbaar vervoer te bereiken. U kunt er vele watersporten

beoefenen, winkelen en uitgaan. Er is een wekelijkse markt en er zijn meerdere golfterreinen in de buurt. Kortom voldoende voor een onvergetelijke vakantie. Calpe wordt gekenmerkt door de 332 meter hoge rots El Peñon de Ifach, die uitsteekt in zee en van kilometers ver te zien is. Hier bevindt zich een vogelreservaat. Het bekende Benidorm met zijn drukke uitgaansleven ligt op slechts 25 km afstand. Dit luxe vrijstaande huis staat op 1500 m van het dorp en 1700 m van het strand. De accommodatie heeft een afgesloten terrein van 5000 m² met palmbomen en tropische planten. Het omheinde privé-zwembad heeft ligstoelen en tuinmeubels en een schitterend uitzicht.. U kunt hier heerlijk buiten leven. Er is een complete zomerkeuken (met buitenbarbecue, aanrecht, totale keukeninrichting en eethoek), toilet en bijkeuken (met wasmachine). Villa Gargansindi is een bijzondere plek in het binnenland van de Costa Blanca.Uw woning 210 m². Grote woonkamer met zithoek, open haard, ktv en prachtige eethoek. Toegang tot riant overdekt terras met zithoek. Open keuken met bar met eethoek, 4 gasplaten, magnetron, vaatwasser en vriezer. Ruime slaapkamer met 2 pers. bed, aparte zithoek en toegang tot badkamer met douche, wastafel en toilet. 2e en 3e Slaapkamer met elk 2 éénpers. bedden. 4e Slaapkamer met 1 tweepers. bed. Badkamer met ligbad, bidet, wastafel en toilet.Extra'sOmheind zwembad van (9 x 5,5 m) met ligstoelen en tuinmeubels. Zomerkeuken met buitenbarbecue, aanrecht, totale keukeninrichting en eethoek. Hier is ook een apart toilet en bijkeuken met wasmachine.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Villa GARGANSINDI in Calpe, Spanje

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
HappyhomenlZie site aanbieder€ 1290,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
LocatieVilla Gargansindi staat vlakbij de plaats Calpe, tussen Valencia en Alicante aan de Costa Blanca. Het is een badplaats die goed met het openbaar vervoer te bereiken. U kunt er vele watersporten beoefenen, winkelen en uitgaan. Er is een wekelijkse markt en er zijn meerdere golfterreinen in de buurt. Kortom voldoende voor een onvergetelijke vakantie. Calpe wordt gekenmerkt door de 332 meter hoge rots El Peñon de Ifach, die uitsteekt in zee en van kilometers ver te zien is. Hier bevindt zich een vogelreservaat. Het bekende Benidorm met zijn drukke uitgaansleven ligt op slechts 25 km afstand. Dit luxe vrijstaande huis staat op 1500 m van het dorp en 1700 m van het strand. De accommodatie heeft een afgesloten terrein van 5000 m² met palmbomen en tropische planten. Het omheinde privé-zwembad heeft ligstoelen en tuinmeubels en een schitterend uitzicht.. U kunt hier heerlijk buiten leven. Er is een complete zomerkeuken (met buitenbarbecue, aanrecht, totale keukeninrichting en eethoek), toilet en bijkeuken (met wasmachine). Villa Gargansindi is een bijzondere plek in het binnenland van de Costa Blanca.Uw woning 210 m². Grote woonkamer met zithoek, open haard, ktv en prachtige eethoek. Toegang tot riant overdekt terras met zithoek. Open keuken met bar met eethoek, 4 gasplaten, magnetron, vaatwasser en vriezer. Ruime slaapkamer met 2 pers. bed, aparte zithoek en toegang tot badkamer met douche, wastafel en toilet. 2e en 3e Slaapkamer met elk 2 éénpers. bedden. 4e Slaapkamer met 1 tweepers. bed. Badkamer met ligbad, bidet, wastafel en toilet.Extra'sOmheind zwembad van (9 x 5,5 m) met ligstoelen en tuinmeubels. Zomerkeuken met buitenbarbecue, aanrecht, totale keukeninrichting en eethoek. Hier is ook een apart toilet en bijkeuken met wasmachine.
 Lees meer bij Happyhomenl
Uw zomervakantie in Villa GARGANSINDI, Bron:
Uw Goedkope reizen boeken naar Spanje in Villa GARGANSINDI (Bron: happyhomenl)
  • Villa GARGANSINDI