Appartement ALBATROS
Geef uw mening

Appartement ALBATROS

LocatieAppartementen Albatros bevinden zich in Lomas de Campoamor in de gemeente Orihuela-Costa. Deze plaats ligt 60 km ten zuiden van Alicante, op 7 km van de kust met brede zandstranden. Een dagtrip

naar de traditionele stad Murcia op 40 km is al snel gemaakt. Deze streek heeft een heerlijk klimaat, waardoor het goed vertoeven is bij het gemeenschappelijke zwembad met apart kinderbad en speeltuintje. De appartementen zijn verzorgd en van alle gemakken voorzien. Appartementen Albatros liggen op de 3e etage waardoor u uitkijkt over de golfbaan en de wijde omgeving.Uw woning Woonkamer met zithoek, ktv, toegang tot terras en eethoek. Half open keuken met 4 kookplaten, oven, afwasmachine, koffiezetapparaat en waterkoker. 2 Slaapkamer met elk 2 éénpers. bedden. Badkamer met bad, wastafel en toilet. 2e Badkamer met douche, wastafel en toilet. Terras met tuinmeubels.Extra'sWasmachine. Tennisbanen en overdekt zwembad tegen betaling. Airconditioning in woonkamer. Lift in gebouw. Golfbanen tegen betaling, vrouwen dienen te beschikken over HCP 36, mannen HCP 28.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Appartement ALBATROS in Orihuela, Spanje

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
HappyhomenlZie site aanbieder€ 560,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
LocatieAppartementen Albatros bevinden zich in Lomas de Campoamor in de gemeente Orihuela-Costa. Deze plaats ligt 60 km ten zuiden van Alicante, op 7 km van de kust met brede zandstranden. Een dagtrip naar de traditionele stad Murcia op 40 km is al snel gemaakt. Deze streek heeft een heerlijk klimaat, waardoor het goed vertoeven is bij het gemeenschappelijke zwembad met apart kinderbad en speeltuintje. De appartementen zijn verzorgd en van alle gemakken voorzien. Appartementen Albatros liggen op de 3e etage waardoor u uitkijkt over de golfbaan en de wijde omgeving.Uw woning Woonkamer met zithoek, ktv, toegang tot terras en eethoek. Half open keuken met 4 kookplaten, oven, afwasmachine, koffiezetapparaat en waterkoker. 2 Slaapkamer met elk 2 éénpers. bedden. Badkamer met bad, wastafel en toilet. 2e Badkamer met douche, wastafel en toilet. Terras met tuinmeubels.Extra'sWasmachine. Tennisbanen en overdekt zwembad tegen betaling. Airconditioning in woonkamer. Lift in gebouw. Golfbanen tegen betaling, vrouwen dienen te beschikken over HCP 36, mannen HCP 28.
 Lees meer bij Happyhomenl