Appartement (1)
Regio's
Balearen (455)

Over de Spanjevakantie Atlas

Welkom op de Spanjevakantie Atlas. Hier vindt u een overzicht van alle vakantie & reis aanbiedingen naar Cala Llonga in Spanje op het internet. Boek uw ideale vakantie reis naar Cala Llonga direct bij de goedkoopste reisorganisatie. Wij bieden u inzicht in alle vakantie aanbiedingen naar Spanje die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken. Aan de hand van deze wensen maakt Spanje Vakantie Atlas een overzicht van beschikbare beschikbare hotels, appartementen, vakantiehuizen of campings. Hieronder vindt u de beste vakantie aanbiedingen in Cala Llonga, Spanje:

Zomervakantie Atlas toppers in Cala Llonga

Appartement Montemar

Appartement Montemar

Balearen Cala Llonga

Rustig gelegen in een heuvelachtige, bosrijke, groene omgeving bevinden zich Appartementen Montemar. Dit ruim opgezette vakantiepark met vele faciliteiten en activiteiten, zoals een groot zonneterras met buitenzwembad en een gevarieerd animatieprogramma, is

zeer geliefd bij Nederlandse gezinnen. De appartementen zijn trapsgewijs opgebouwd tegen een helling, waardoor het er zeer gezellig uitziet. Beneden aan de heuvel bevindt zich een prachtig strand, waar de zeebodem geleidelijk afloopt in zee. Ideaal voor kinderen!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen