Hotel (2)
Aparthotel (1)
Regio's
Balearen (455)

Over de Spanjevakantie Atlas

Welkom op de Spanjevakantie Atlas. Hier vindt u een overzicht van alle vakantie & reis aanbiedingen naar Calas De Mallorca in Spanje op het internet. Boek uw ideale vakantie reis naar Calas De Mallorca direct bij de goedkoopste reisorganisatie. Wij bieden u inzicht in alle vakantie aanbiedingen naar Spanje die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken. Aan de hand van deze wensen maakt Spanje Vakantie Atlas een overzicht van beschikbare beschikbare hotels, appartementen, vakantiehuizen of campings. Hieronder vindt u de beste vakantie aanbiedingen in Calas De Mallorca, Spanje:

Zomervakantie Atlas toppers in Calas De Mallorca

Aparthotel Club Cala Romani

Aparthotel Club Cala Romani

Balearen Calas De Mallorca

Ruim opgezet complex met uitgebreide faciliteiten. Ideaal voor een familievakantie.


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen
Hotel Hotasa Samoa

Hotel Hotasa Samoa

Balearen Calas De Mallorca

Het statige hotel Hotasa Samoa heeft een prachtige ligging vlakbij het strand en is omgeven door tuinen. Het hotel ligt in een van de prachtige zandbaaien van Calas de Mallorca. Het uitzicht

op de omgeving is fenomenaal. In het hotel kunt u gebruik maken van de vele (sport)faciliteiten. Er is een miniclub voor de kleintjes en een animatieprogramma voor jong en oud. De goede verzorging, service en faciliteiten zullen u een onvergetelijke en ontspannende vakantie bezorgen!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Sunweb Goedkope vakantie aanbiedingen in Spanje aanbiedingen v.a. € 404,00
Hotel Palia Maria Eugenia

Hotel Palia Maria Eugenia

Balearen Calas De Mallorca

Hotel Palia Maria Eugenia is een comfortabel 3-sterrenhotel gelegen op een klif in Calas de Mallorca aan de oostkant van het eiland. Vanuit het hotel en het zonneterras bij het zwembad heeft

u een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee en de rotsachtige omgeving. De kamers zijn goed verzorgd ingericht en de meeste hebben hetzelfde prachtige uitzicht op zee. De schitterende omgeving, de ruimtelijke ligging, vele (sport)faciliteiten en de goede service staan garant voor een heerlijke vakantie.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Sunweb Goedkope vakantie aanbiedingen in Spanje aanbiedingen v.a. € 379,00