Appartement San Diego
Geef uw mening

Appartement San Diego

Een perfect complex met voor elk wat wils. Appartementen San Diego is één van de toppers in het GOGO-programma. Met een unieke ligging, zeer veel faciliteiten en een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding is het

voor jongeren een perfect verblijf. Appartementen San Diego ligt in het bruisende centrum en direct tegenover het strand, je hoeft alleen de boulevard maar over te steken!

Lees meer over deze accommodatie

4 aanbiedingen voor Appartement San Diego in El Arenal, Spanje

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
GogonlZie site aanbieder€ 174,00vrije keuze
VayaZie site aanbieder€ 380,00vrije keuze
NeckermannZie site aanbieder€ 423,00vrije keuze
SunwebZie site aanbieder€ 449,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (4)
  • Foto's (5)
Een perfect complex met voor elk wat wils. Appartementen San Diego is één van de toppers in het GOGO-programma. Met een unieke ligging, zeer veel faciliteiten en een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding is het voor jongeren een perfect verblijf. Appartementen San Diego ligt in het bruisende centrum en direct tegenover het strand, je hoeft alleen de boulevard maar over te steken!
 Lees meer bij Gogonl
Fiesta Playa d\'en Bossa is een leuk hotel met een fantastische ligging. Dit hotel is echt een aanrader voor met name jongeren die willen genieten van het bruisende uitgaansleven op Ibiza.
 Lees meer bij Neckermann
Op zoek naar veel plezier en gezellgheid tijdens uw vakantie. Dan is Hotel Fiesta Playa d'en Bossa waar u moet zijn. U verblijft hier direct aan het strand, hier kunt u heerlijk ontspannen en genieten van de hoge temperaturen. Het hotel ligt niet ver van het grootste waterpark van Ibiza. Ook één van de bekende discotheken liggen in de nabij omgeving. In Hotel Fiesta Playa d'en Bossa is er voldoende te beleven, maak van uw vakantie een feestje...

Speciale aanbieding voor personen ouder dan 18 jaar: U ontvangt een gratis ticket voor de Café Olé feestjes op zaterdagen in disco SPACE. Dit ticket is geldig tot 02.00 AM. U krijgt ? 5,- korting op andere feestjes van disco SPACE die u bij de ticket office van disco SPACE koopt.
 Lees meer bij Sunweb
Het grote Hotel Fiësta Playa d'en Bossa ligt op een rustige locatie, direct aan het goudgele zandstrand. In het hotel worden regelmatig allerlei leuke shows door het animatieteam opgevoerd, waar zowel jong als oud van kan genieten. Daarnaast is er volop familieplezier te beleven met de verschillende sportmogelijkheden die het complex biedt. Wat dacht je van een vriendelijk partijtje minigolf? Of huur eens een fiets bij het complex en ontdek de schitterende omgeving van Playa d'en Bossa.

Speciale aanbieding voor personen ouder dan 18 jaar: Je ontvangt een gratis ticket voor de Café Olé feestjes op zaterdagen in disco SPACE. Dit ticket is geldig tot 02.00 AM. Je krijgt ? 5,- korting op andere feestjes van disco SPACE die je bij de ticket office van disco SPACE koopt.
 Lees meer bij Vaya
Uw zomervakantie in Appartement San Diego, Bron:
Uw Goedkope reizen boeken naar Spanje in Appartement San Diego (Bron: gogonl)
  • Appartement San Diego
  • Appartement San Diego
  • Appartement San Diego
  • Appartement San Diego
  • Appartement San Diego