Appartement Xaine Sun
Geef uw mening

Appartement Xaine Sun

Wilt u graag dicht bij het levendige centrum van Lloret de Mar zitten? Dan is appartementen Xaine Sun de ideale vakantiebestemming! Tal van uitgaansgelegenheden vindt u in de directe omgeving van het

appartementencomplex. Bovendien vindt u het zandstrand op ongeveer 5 minuten loopafstand. Liever een duik in een zwembad? Bij hotel Xaine Park mag u gebruik maken van het zwembad.

Lees meer over deze accommodatie

4 aanbiedingen voor Appartement Xaine Sun in Lloret De Mar, Spanje

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
NeckermannZie site aanbieder€ 138,00vrije keuze
GogonlZie site aanbieder€ 139,00vrije keuze
VayaZie site aanbieder€ 250,00vrije keuze
SunwebZie site aanbieder€ 269,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (4)
  • Foto's (2)
Met een vakantie in Appartementen Xaine Sun hoef je niets te missen van het bruisende uitgaansleven in Lloret de Mar! Xaine Sun ligt midden in het centrum met veel gave discotheken en gezellige kroegen. Ook het strand is op loopafstand, hier zul jij vast dagelijks te vinden zijn om te werken aan je bruine kleurtje! Een duik in het zwembad is ook mogelijk, om daarna een verfrissen drankje aan de bar te nemen. Dit wordt zeker een topvakantie!
 Lees meer bij Gogonl
Appartmenten Xaine Sun is een 2-sleutel appartementencomplex in Lloret de Mar. Uitstekend, centraal gelegen appartementen dichtbij het strand en in het hart van Lloret de Mar, met de vele uitgaansgelegenheden in de directe omgeving. Deze accommoda...
 Lees meer bij Neckermann
Wilt u graag dicht bij het levendige centrum van Lloret de Mar zitten? Dan is appartementen Xaine Sun de ideale vakantiebestemming! Tal van uitgaansgelegenheden vindt u in de directe omgeving van het appartementencomplex. Bovendien vindt u het zandstrand op ongeveer 5 minuten loopafstand. Liever een duik in een zwembad? Bij hotel Xaine Park mag u gebruik maken van het zwembad.
 Lees meer bij Sunweb
Appartementen Xaine Sun in Lloret de Mar is perfect gelegen, midden in het centrum en op slechts ongeveer 200 meter van het strand. Bij het zwembad kun je heerlijk ontspannen en ook de jacuzzi staat gratis voor jouw klaar. De kamers zijn smaakvol, maar eenvoudig ingericht.
 Lees meer bij Vaya
Uw zomervakantie in Appartement Xaine Sun, Bron:
Uw Goedkope reizen boeken naar Spanje in Appartement Xaine Sun (Bron: sunweb)
  • Appartement Xaine Sun
  • Appartement Xaine Sun