Appartement (1)
Regio's
Murcia (3)

Over de Spanjevakantie Atlas

Welkom op de Spanjevakantie Atlas. Hier vindt u een overzicht van alle vakantie & reis aanbiedingen naar Almendricos in Spanje op het internet. Boek uw ideale vakantie reis naar Almendricos direct bij de goedkoopste reisorganisatie. Wij bieden u inzicht in alle vakantie aanbiedingen naar Spanje die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken. Aan de hand van deze wensen maakt Spanje Vakantie Atlas een overzicht van beschikbare beschikbare hotels, appartementen, vakantiehuizen of campings. Hieronder vindt u de beste vakantie aanbiedingen in Almendricos, Spanje:

Zomervakantie Atlas toppers in Almendricos

Casa Oasis appartement

Casa Oasis appartement

Murcia Almendricos

Onbekend maakt soms onbemind en dat is in dit geval geheel onterecht! Iedereen kent de Costa Brava, de Costa del Sol en de Costa Blanca, maar eigenlijk is de Costa Calida de

mooiste. Deze costa is 250 km. lang en loopt ongeveer van Cartegena tot aan Almeria. Ons hotelletje bevindt zich net buiten het nog echt Spaanse dorpje Almendricos en slechts een klein half uurtje rijden van de badplaatsen Aguilas en San Juan de los Terreros. Onze cortijo (boerenhoeve) stamt uit de 19e eeuw en in 2006 geheel naar oude stijl gerenoveerd is. Almendricos ligt in een dal met aan weerszijden een kleine bergrug. Het dal is zeer vruchtbaar net als het gehele zuiden van Murcia. U vindt hier dan ook enorme plantages met citrusvruchten, waarvan de belangrijkste de sinaasappel is. Verder vindt u er veel amandelbomen en enorme landerijen met artisjokken, sla, broccoli en uien. De bergen bieden het hele jaar door een enorme variëteit op het gebied van wilde kruiden en bloeiende planten. De fauna is enorm divers en vooral voor vogelliefhebbers is er een grote variatie aan zeer bijzondere vogels. Verder komt men o.a. in de bergen vossen, hazen, schildpadden en hazen tegen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen