Hotel (734)
Appartement (465)
Villa (108)
Aparthotel (96)
Camping (93)
Resort (26)
Bungalow (20)
Hostal (17)
Complex (2)
Studio (1)

Vakantiehuis Spanje

U kunt er ook voor kiezen om tijdelijk een vakantiehuis te huren van een particulier. De particulier zal dan voor een tijdje zijn vakantievilla verhuren aan vakantiegangers. Veel mensen die overwinteren in Spanje huren een huisje voor de winterperiode. Deze vakantiewoningen liggen meestal in Andalusie of op de Canarische Eilanden. Vakantiehuizen zijn er in alle maten, als u met een grote groep een huisje wilt huren, dan is dat geen probleem. Er zijn vakantiehuizen beschikbaar waar 15 tot 20 personen kunnen verblijven. 

Een vakantiehuis beschikt over een eigen keuken, woonkamer en aparte slaapkamers. Op deze manier bestaat uw vakantie uit alle gemakken van thuis. U hoeft geen keukengerei of servies mee te nemen, dit staat allemaal al voor u klaar. U kunt dus direct relaxen in een ligstoel op het terras. En s avonds kunt u heerlijk koken en buiten eten met het hele gezin.

Vanuit uw vakantiehuisje in Spanje kunt u prima excursies ondernemen. De meeste vakantiegangers die een vakantiehuis huren kiezen voor een autovakantie. Het voordeel hiervan is dat u ter plaatse over een auto beschikt, en dus alle vakantie vrijheid heeft. Maar als u kiest voor een vliegvakantie naar Spanje dan kunt u nog altijd een auto huren op het vliegveld. Op deze manier bent u snel op uw vakantiebestemming en heeft u ook een auto ter plaatse. 

Kortom een vakantie in Spanje is extra genieten!